mandag 10. september 2012

Dombås-Ett sted i Gudbrandsdalen.

Dombås-ett knutepunkt øverst i Gudbrandsdalen. Her deler både veg og jernbane seg i to,og er derfor ett meget trafikkert sted. Raumabanen starte her og går til Åndalsnes,og Dovrebanen fortsetter over vakre Dovrefjell og går videre til Trondheim. E6 fortsetter også over Dovre,men deler seg  her og blir til E136 som går vestover.
Og her befinner jeg meg altså nå. Langt fra varme og solfylte Spania. Og da vi våknet i går og så ut,så hva hadde skjedd? Noen hadde strødd ett hvitt lag over det hele. Trær og busker var ikke lengre helt grønne,den sorte bilen var heller ikke helt sort,og de stakkars blomstene i blomsterkassene,forsøkte å strekke sine hoder gjennom dette hvite for å se hva som hadde skjedd. SNØ!!!! Den 9.september-og snøhvitt! Spania-jeg vil hjem!!!!! Det hjalp ikke å trekke for gardinene eller dra dyna over hode. Den var der alikevel.
Men alt har jo sine fordeler. Og med fyr i ovnen ,hvor det spraket og knitret så koslig,og ett glass rødvin,så kunne vi jo glemme snøen for en stund. Men det beste av alt-en varm god armkrok å kunne krype inn i. Da er ikke snøen så ille alikevel. Og idag var den jo borte igjen.
Så,joda-Dombås er et koslig sted. Uansett vær. Tror nok ikke at dette blir siste turen hit. Alt kommer jo an på hva man gjør det til og hvem man er sammen med.
Ha det fint hvor dere enn er mine venner!

Ciao!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar